Ajuntament d'Argentona
L'equip es queda a un punt de l'ascens a Primera Catalana tot i quedar líder a la fase regular
Masculí CH Laietà Argentona

El sènior masculí del Club Handol Laietà Argentona ha posat punt final a la temporada 2023-2024 amb sentiments contradictoris. L'equip, dirigit per Àlex Gomà i Xavier Sànchez, va aconseguir liderar la classificació de Tercera Catalana a la fase regular, però es va quedar a només un punt d'assolir l'ascens a Primera Catalana en la fase de promoció. En una entrevista aquest matí al programa TikTak de Ràdio Argentona, Gomà valora molt positivament la temporada i l'evolució de l'equip d'ençà que va agafar l'equip ara fa quatre anys.

Excel·lent temporada dels argentonins que han finalitzat com l'equip menys golejat de la categoria i de totes les categories sèniors catalanes masculines. Aquest mèrit no ha estat suficient per jugadors i cos tècnic, ja que, després de vèncer en el seu darrer enfrontament contra Maristes Rubí (30 a 22), es van quedar sense opcions matemàtiques d'assolir la segona plaça perquè al Gavà B també va complir amb la seva obligació de guanyar. Per tant, els gavanencs són el segon equip que puja a Primera Catalana. Malgrat no assolir l'ascens de categoria, la temporada vinent l'equip competirà a Segona Catalana a causa del canvi de categories i reorganització que farà la federació. No obstant això, Gomà ha afegit que hi ha "opcions reals" de què el masculí acabi pujant a Primera Catalana en el cas que algun equip renunciï i deixi una plaça vacant.

Finalment, Gomà ha explicat que, després de 4 temporades al capdavant de l'equip, ha decidit deixar la banqueta per "motius personals". El relleu, a partir de la temporada vinent, l'agafarà Carles Sànchez, un home de la casa amb experiència i que fins ara ha dirigit l'equip juvenil de l'entitat esportiva.

Publicat el 05.06.2024