Ajuntament d'Argentona
La diputada de Junts va participar ahir al vespre en un acte de campanya a Argentona
Míriam Nogueras - Campanya electoral Parlament 2024

La diputada al Congrés per Junts per Catalunya, Míriam Nogueras, va participar ahir al vespre en l’únic acte de campanya que els partits han organitzat a Argentona.

Originària de Dosrius, però amb forts vincles personals amb Argentona, Nogueras va ser rebuda calorosament al Saló de Pedra tant per militants de Junts com per amics i coneguts. Abans de l'inici de l'acte, Nogueras va aprofitar per fer un passeig per la vila, "em sento com a casa", va afirmar.

Ara, a la recta final de la campanya electoral, la diputada va assegurar que la ciutadania "té ganes de tenir esperança altre cop, la gent té ganes d'aixecar Catalunya".

En un moment clau de la campanya electoral, però amb els ulls també posats en la propera setmana quan la llei d'amnistia preveu ser rebutjada pel Senat, la diputada sosté que la normativa serà finalment aprovada en el Congrés dels Diputats a finals de maig, argumentant la importància d'aquesta llei per a la regeneració democràtica. Per a Nogueras, la llei d'amnistia ha de permetre dialogar "de tu a tu" eliminant l’"amenaça de la cúpula política, policial i judicial".

Publicat el 09.05.2024