Ajuntament d'Argentona
En el mes de marš, es va registrar un consum de 262 litres per persona i dia
Consum aigua Argentona marš 2024

Al març, Argentona va registrar una disminució notable en el consum d'aigua per habitant al dia, situant-se en 264 litres. Aquest descens representa la primera reducció significativa des d'agost de l'any passat, quan el consum va ser de 251 litres per persona i dia. Des d'aleshores, el consum ha experimentat un augment constant, superant els 300 litres per persona i dia des del novembre de 2023 fins el febrer.

Consum d'aigua a Argentona (març de 2024)

Des de la declaració de la primera fase d'emergència per sequera, en el mes de febrer, Argentona és un dels 202 municipis de la conca Ter Llobregat amb un llindar de consum d'aigua de 200 litres per persona i dia.

Precisament, aquesta és una de les mesures que el Govern de la Generalitat estudiarà aixecar dijous de la setmana vinent quan es reuneixi la comissió de la sequera. Avui, les reserves d'aigua a les conques internes estan al 21,27% de la seva capacitat. Això són cinc punts per sobre del nivell que va portar a decretar l'emergència fa tres mesos, quan les reserves van situar-se per sota del 16%.

Publicat el 02.05.2024