Ajuntament d'Argentona
Hi participaran més d'una seixantena de persones amb la col·laboració dels Armats de Mataró
Jordi Espelt, Francesc Catalan i Joan Forns

El Centre Parroquial d'Argentona està duent a terme els darrers assajos de la cinquena edició de la representació ‘Jesús, vida després de la mort’, escrita i dirigida per Quim Capdevila i Francesc Catalán.

L'edició d'enguany comptarà amb més d'una seixantena de participants i la col·laboració dels Armats de Mataró. En una entrevista al TikTak de Ràdio Argentona, Catalán valora positivament la participació d'enguany i destaca que "la gent que col·labora està molt animada. Veurem cares noves respecte edicions anteriors i fins i tot tenim gent que ve de Santa Maria de Palautordera". A més, Catalán fa una crida als homes que vulguin participar en la representació tant per a personatges amb text com sense text ja que "seria maco que en el moment que Jesús s'enlaira cap al cel estiguessin els 11 apòstols en el seu comiat” i perquè "seria bo que tinguéssim persones suplents en el cas que ens falli algú”, puntualitza un dels autors i directors de la representació. Catalán també lamenta que enguany no poden presentar la novetat en la qual feia temps que treballaven per motius interns i espera poder presentar-la en l'edició de l'any vinent.

A l'entrevista també hi ha participat Joan Forns, president del Centre Parroquial i Jordi Espelt que, com a membre de la Federació Catalana de Passions de Catalunya, ha volgut destacar les principals funcions de l'entitat. 

Finalment, per qüestions d'organització, enguany no hi haurà venda d'entrades anticipades i s'obrirà la taquilla una hora abans de cada representació. L'assaig general serà el divendres 3 de maig al vespre. La representació oberta al públic tindrà lloc a la sala de teatre del Centre Parroquial el dissabte 4 de maig a les 20h i el diumenge 5 de maig a les 19h. 

Publicat el 17.04.2024