Ajuntament d'Argentona

La regidora Mar Rodríguez ha estat nomenada portaveu del Partit Socialista de Catalunya (PSC) a l'Ajuntament d'Argentona. Rodríguez, que porta set anys afiliada al partit i que va ocupar el càrrec de secretària d'organització durant quatre anys i mig, és regidora del consistori des de les darreres eleccions municipals. La seva recent designació com a portaveu es va produir la setmana passada, un rol que assumeix amb entusiasme: "molt agraïda per la confiança que han diposit en mi i amb moltes ganes de treballar i fer una política molt transparent".

La decisió arriba després de la destitució de Susana López en aquest mateix càrrec, que ha passat a ser regidora no adscrita en el consistori municipal. En aquest context, Rodríguez, en declaracions a Ràdio Argentona, s'ha cenyit al comunicat emès per la Federació comarcal del partit i ha explicat que el canvi de portaveu respon a la dinàmica habitual de la política local, assenyalant les negociacions per integrar-se al govern municipal com a origen del desacord amb López.

Amb 52 anys, Rodríguez viu a Argentona i, actualment, està en situació d'excedència a l'Ajuntament, degut a la incompatibilitat de la seva feina amb la responsabilitat política.

Publicat el 08.04.2024