Ajuntament d'Argentona
El dissabte 23 de març s'ha programat activitats a la plaça d'El Molí i al pati del Centre Parroquial
Festa de la Primavera

El 23 de març, l'associació de veïns d'El Molí recupera la Festa de la Primavera, que no es feia des de l'any 2016. Aquesta era una de les festes que tenien marcades en el calendari amb l'objectiu de "recuperar l'essència dels avis", fer partícip a tothom i "recuperar els valors de germanor", explica la presidenta de l'associació Eva Manrique..

Durant tot el matí, la plaça del Molí serà l'escenari d'una tirada de bitlles catalanes amb la participació de 4 equips professionals que venen de Granollers, del barri de Llefià de Badalona, de Cerdanyola del Vallès i de Ponent. També hi haurà tallers i manualitats infantils per a totes les edats i se sortejarà un pernil entre totes aquelles persones que comprin un número de la rifa.

A la tarda, la festa de la primavera continuarà a la pista del Centre Parroquial. Entre les 19h i les 22h, s'oferirà un tast de vins, caves i tapes al preu de 15€ i comptarà amb l'acompanyament musical del DJ JuanRa que amenitzarà la festa amb una selecció musical de totes les èpoques i estils.

Publicat el 15.03.2024