Ajuntament d'Argentona

El regidor del Partit Popular, Héctor Travesa, creu que cal impulsar el creixement urbanístic d'Argentona i per això ha dit que cal reactivar el projecte del Collell. 

En l'entrevista política de Ràdio Argentona, Travesa ha expressat la seva decepció perquè creu que no hi ha interès per engegar un projecte que faria créixer Argentona i permetria incrementar el nombre d'habitatges disponibles: "Em fa l'efecte que no hi ha interès real pel Collell, un tema que porta quasi 30 anys encallat".

A més, Travesa ha posat l'accent en la importància d'invertir en les infraestructures locals i en la resolució dels problemes de pèrdues d'aigua, mostrant-se partidari a destinar-hi tots els fons que siguin necessaris per resoldre-ho de forma prioritària: "Posaria tots els meus esforços per solucionar-ho, ho deixaria tot de banda per tal d'arreglar-ho".

Preguntat sobre les dades estadístiques anuals de diferents àrees municipals que va presentar l'equip de govern en el darrer ple, Travesa ha manifestat que hi troba a faltar una anàlisi qualitativa, suggerint que la presentació de xifres no és suficient per a una avaluació completa.

Publicat el 09.02.2024