Ajuntament d'Argentona

Susana López, líder del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) a Argentona, ha dit a la roda política de Ràdio Argentona que demanarà al govern local explicacions sobre les 785 hores d'atenció a les persones de l'àrea d'Acció Social que no s'han utilitzat, segons les estadístiques que l'equip de govern va presentar en el darrer ple. Durant l'entrevista, López també ha assenyalat que cal contrastar les estadístiques presentades amb les d'exercicis anteriors per valorar els resultats de manera adequada.

Preguntada sobre la problemàtica de la sequera, López ha subratllat que després d'anys d'inacció de les diferents administracions, ara la responsabilitat ha recaigut en els ajuntaments. Ha mostrat suport a les mesures de sanció i restriccions de subministrament proposades pel govern, a través de l'ordenança sobre els usos de l'aigua que es va aprovar en el ple, posant èmfasi en la necessitat de no només sancionar sinó també suspendre el servei en casos extrems d'ús irresponsable de l'aigua.

Pel que fa a la gestió de residus canins en espais públics, ha mostrat el seu escepticisme davant la proposta d'Unitat i d'Ara Argentona d'implementar anàlisis d'ADN per identificar els propietaris de gossos. Argumenta que la mesura no seria efectiva fins a convertir-se en normativa europea ja que els ciutadans incívics no col·laborarien voluntàriament.

Finalment, López ha celebrat l'aprovació de la licitació per més de tres milions d'euros per a les dues escoles bressol que hi ha al municipi. I ha emfatitzat la importància d'enfortir l'educació no reglada que encara, segons ella, presenta deficiències.  

Publicat el 07.02.2024