Ajuntament d'Argentona
L'Edu Rodés completa els 29 quilòmetres en menys de 3 hores
BurriacXtrem 2023

El bon temps i l'ambient festiu van acompanyar diumenge els 800 corredors i corredores de la 21ena edició de la BURRIACXTREM, organitzada pel Grup de Muntanya d'Argentona.

Susana Castellà, directora de la cursa,  valora que "tot va anar molt bé, no hi va haver cap incident i ningú es va fer mal, perquè amb aquest gruix de participants hi ha un risc superior'". El bon funcionament de la BURRIACXTREM es deu no només a l'experiència acumulada al llarg de més de 20 edicions, sinó també al suport imprescindible de més de 200 voluntaris i voluntàries.

L'Edu Rodés s'endú el podi

Els primers en sortir van ser els participants del recorregut més exigent: 29 quilòmetres amb un desnivell de 1.770 metres. Només 2 hores i 45 minuts després, l'Edu Rodés creuava la línia de meta. En la categoria femenina, la primera en arribar va ser Claudia Bigas, amb un temps de 3 hores i 32 minuts.

En Gaspar Baltra, va ser el guanyador del recorregut de 21 quilòmetres amb 1 hora i 59 minuts. Mentre que en la classificació femenina, Sara Sanante es va emportar el podi i es va col·locar entre els 10 primers resultats de la classificació general amb un temps de 2 hores i 8 minuts.

La cursa d'11 quilòmetres va estar molt renyida i, finalment, l'Arnau Pons es va endur el podi amb un temps d'1 hora i escaig, mentre que en noies la primera posició va ser per a Deborah Martínez, amb 1 hora i 15 minuts.

Podeu consultar les classificacions i les fotografies i vídeos de la jornada.