Ajuntament d'Argentona
L'artista centra la seva mirada a un innovador material com el bitumen o l'asfalt
Exposiciˇ Bitumen. Geometria natural de Julio CÚsar Ortega

El Museu del CÓntir inaugura, aquest divendres, l'exposiciˇ pict˛rica 'Bitumen. Geometria Casual', a cÓrrec de Julio CÚsar Ortega. L'artista ha estructurat una exposiciˇ que estarÓ "composta per cinc peces pict˛riques, un mural que estÓ fet amb terracota i 5 peces mÚs escult˛riques que denomino tambÚ geometria casual a partir del treball de l'escultura geomŔtrica, per˛ de manera constructiva", explica en una entrevista a RÓdio Argentona.

Ortega afegeix que "la matŔria Ús fonamental en la meva pintura perquŔ sempre he pensat que li dona el cos a l'Ómbit pict˛ric. I el bitumen neix a partir d'observar la geometria que em trobava pel carrer, amb l'asfalt". Per l'artista totes les peces sˇn importants, per˛ destaca especialment la que es pot veure en el cartell promocional de l'exposiciˇ perquŔ "interpelĚla directament a una altra peša... que parteix de les dues dimensions d'una pintura a les tres dimensions d'una escultura i es relacionen a travÚs de la forma, l'estructura i el color". 

L'exposiciˇ s'inaugura divendres 17 de novembre (19h) i es podrÓ visitar fins al 7 de gener de 2024. Recupera l'entrevista sencera a l'artista Julio Cesar Ortega al programa TikTak de RÓdio Argentona.

Publicat el 16.11.2023