Ajuntament d'Argentona
L'organitzaciˇ recupera els padrins que es van quedar sense ser-ho arran de la COVID
padrins vellesa_2023

Continuem immersos en la Setmana de la Gent Gran que s'allargarà fins diumenge amb el tradicional homenatge a la vellesa. Aquesta edició ha recuperat els padrins que es van quedar sense ser-ho arran de la COVID. Seran Josep Pruna i Montserrat Bassa. Aquest matí han passat pel TIK TAK de Ràdio Argentona i ens han explicat com es preparen per a la celebració.


Pel que fa a les activitats, avui a dos quarts de 5 de la tarda, ball en línia a la Plaça Nova. Demà dijous, al matí, aiguagym a la piscina i, a la tarda, un gran quinto al casal de la Gent Gran. Divendres cinema i, al Casal de la Gent Gran del Cros, quinto i berenar/sopar. Dissabte, un trenet farà un recorregut per tots els jardins exteriors del Viver.

Finalment, diumenge serà el dia gran on hi haurà la programació habitual de l'homenatge a la Vellesa. L'arribada a l'església amenitzada pels gegants, l'ofici i el tradicional esmorzar que es farà a La Sala. Després de l'esmorzar hi haurà l'espectacle “Els més trinqueros”. La programació s'acabarà a la tarda amb un torneig de petanca organitzat pel casal de la Gent Gran del Cros.

Publicat el 13.09.2023