Ajuntament d'Argentona
David Gßlvez Casellas, Vicenš Villatoro, Cristina Garcia Molina i Miquel MartÝn i Serra seran els autors convidats
23a Tardor LiterÓria

El Centre d'Estudis Argentonins Jaume Clavell ja ha escollit les propostes que centraran la 23a Tardor Literària i les ha fet públiques per aquelles que vulguin començar la seva lectura aquest estiu.

El cicle literari començarà l'última setmana de setembre i no a principis d'octubre. Aquesta és una de les novetats que ha explicat l'escriptora Emília Illamola, una de les organitzadores de la Tardor Literària, al programa TikTak de Ràdio Argentona. També, s'ha decidit canviar de dia i hora, les sessions se celebraran els dimecres en comptes dels dijous "per evitar coincidir amb altres activitats", i començaran a les 7 de la tarda, mitja hora abans de l'habitual.

Emília Illamola confessa que és una edició especial perquè és la primera sense en Llorenç Soldevila i destaca que, enguany, han buscat autors d'arreu del territori català per mostrar les diferències literàries de cada zona. La primera proposta és La Torre dels russos de David Gálvez Casellas (27 de setembre), centrada en una edificació andorrana. La segona proposta és una obra de Vicenç Villatoro, El retorn dels Bassat (4 d'octubre), el llibre més extens de la Tardor Literària. El tercer volum és Els Irredempts, de Cristina Garcia Molina (18 d'octubre), premi Llibreter 2023 i tancarà el cicle La drecera de Miquel Martín i Serra (25 d'octubre), que relata la vida de rics i pobres quaranta anys enrere des del punt de vista del fill d'uns masovers.

Totes les presentacions comptaran amb la participació dels autors convidats i es faran a la Biblioteca Municipal Joan Fontcuberta i Gel. Podeu recuperar l'entrevista sencera a Emília Illamola al programa TikTak de Ràdio Argentona.


Publicat el 14.07.2023