Ajuntament d'Argentona
Tots per Argentona ja ha anunciat la primera reestructuraciˇ interna de l'Ajuntament
govern i treballadors

Canvis al capdavant de l'Ajuntament i tambÚ en l'organitzaciˇ interna. Tots per Argentona (TxA) crearÓ diverses regidories noves i en delegarÓ altres a tres regidors que, de moment, es mantenen a l'oposiciˇ, Montse Cervantes i Sergi Blanco (Avancem Junts) i Bernat Calvo (Ara Argentona). AixÝ ho van exposar en una reuniˇ amb els treballadors i treballadores municipals a primera hora d'aquest dilluns.

Per Tots per Argentona, Montse Capdevila tambÚ s'encarregarÓ d'Alcaldia, Recursos Humans, Gent Gran, Seguretat i Comunicaciˇ. Xavier Collet estarÓ al capdavant d'Urbanisme i Habitatge, i Joan MartÝn Garachana d'Educaciˇ, Esports i Joventut. Maria MercŔ Juan dirigirÓ diverses regidories. Per una banda, Recursos Econ˛mics, Hisenda i Promociˇ Econ˛mica. TambÚ s'encarregarÓ d'una regidoria que amplia la seva denominaciˇ: Cooperaciˇ, que passa a anomenar-se Cooperaciˇ i Tercer Sector. La nova regidora de Tots per Argentona tambÚ dirigirÓ dues regidories de nova creaciˇ, Societat Digital i Tecnologies de la Informaciˇ, i una regidoria que serÓ transversal, CompromÝs amb el PaÝs. Quim Capdevila, serÓ l'encarregat d'encapšalar Cultura i Festes Majors, Serveis i Espai P˙blic.

La regidora d'ERC, Mariona Pasqual, tambÚ forma part del govern i dirigirÓ Salut, Benestar Animal i Igualtat, Feminismes i LGTBI. TambÚ serÓ al capdavant de Medi Ambient, tot i que compartirÓ algunes tasques amb Xevi Collet.

D'altra banda, hi ha tres regidors de l'oposiciˇ que tindran tasques delegades, els tres regidors que van donar l'alcaldia a Montse Capdevila el passat dissabte. Per una banda, els representants d'Avancem Junts: Montse Cervantes s'encarregarÓ de Mobilitat, Festes Populars i Acciˇ Social; i Sergi Blanco encara no tindrÓ una regidoria pr˛pia, per˛ sÝ que compartirÓ tasques amb alguns membres del govern, ja que s'encarregarÓ de TransparŔncia juntament amb Maria MercŔ Juan, i de la Companyia d'AigŘes amb l'alcaldessa, Montse Capdevila.

Per ˙ltim, al regidor d'Ara Argentona, Bernat Calvo, que es mantÚ a l'oposiciˇ, li serÓ delegada la regidoria de Patrimoni.

Publicat el 20.06.2023