Butlletí electrònic

Deixa'ns el teu correu electrònic i setmanalment rebràs les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

subscriu-t'hi

Notícies
Publicat el 12.06.2023
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
S'obre el procés de preinscripció per a l'activitat de Gimnàstica Terapèutica 2023/24 per a persones majors de 65 anys o pensionistes

L'obertura del procés de preinscripció per a l'esperada activitat de Gimnàstica Terapèutica per al proper curs 2023/24, dirigida a persones majors de 65 anys o pensionistes.

La gimnàstica terapèutica és una activitat grupal que es desenvolupa sota la direcció d'un fisioterapeuta especialitzat. El programa inclou una sèrie d'exercicis de fàcil execució dissenyats específicament per a les necessitats i limitacions físiques de les persones majors de 65 anys o pensionistes. Aquestes rutines d'exercici tenen l'objectiu de mantenir i millorar la forma física, incrementar la flexibilitat, reforçar la musculatura i millorar l'equilibri.

El programa de gimnàstica terapèutica es desenvoluparà en sessions setmanals i es durà a terme en instal·lacions adequades, equipades amb el material necessari per a l'activitat.

Per a aquelles persones interessades a formar part d'aquesta activitat, el procés de preinscripció s'obrirà el dia 12 de juny i es tancarà el dia 23 de juny. El dia 29 de juny es farà públic el llistat. Les places són limitades, per la qual cosa es recomana als interessats que s'inscriguin amb antelació per assegurar la seva participació.

Si voleu saber el funcionament de les inscripcions i el calendari de les sessions, cliqueu el següent arxiu. 

- Funcionament inscripcions

- Calendari sessions

Per preinscriure't a l'activitat:   formulari preinscripcions    

Dates importants

DatesLloc
Preinscripció12 al 23 de junyFormulari Web o Presencialment en els dies de suport
Matrícula4 i 5 de juliolSala Actes Ajuntament (2a planta)
PagamentFins al 28 d'agostTransferència bancària

 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800