Ajuntament d'Argentona

Amb les eleccions del diumenge, la gent gran i les persones amb dificultats de moviment es troben amb el repte d'anar a votar. No obstant això, la Creu Roja ha posat en marxa una iniciativa per ajudar a aquests col·lectius a poder-se traslladar als col·legis electorals i exercir el seu dret democràtic sense problemes.

Creu Roja ofereix un servei gratuït d'acompanyament per a persones vulnerables, que no disposin de familiars o d'altres mitjans que els puguin ajudar i necessitin transport als col·legis electorals durant el dia de la votació per motius de malaltia, discapacitat o mobilitat reduïda. Després se'ls retornarà a casa. Aquest servei té com a objectiu eliminar les barreres que aquestes persones puguin trobar en el seu desplaçament als col·legis electorals i garantir que puguin exercir el seu dret a votar de manera lliure i igualitària.

Mitjançant aquesta iniciativa, les persones amb dificultats de moviment poden posar-se en contacte amb la Creu Roja per sol·licitar assistència. Un equip de voluntaris qualificats i sensibles a les necessitats d'aquest col·lectiu els acompanyarà, garantint que tinguin l'accés i el suport necessaris per exercir el seu dret democràtic.

Creu Roja Argentona: 937 97 16 56

Publicat el 23.05.2023