Ajuntament d'Argentona
Aquest dissabte el FC Argentona rebrà el Cardedeu i celebrarà un acte de comiat per la retirada definitiva d'alguns jugadors del primer equip (16:30h)
FC Argentona vs Masnou

El Fc Argentona va celebrar dissabte l'ascens i el campionat de lliga amb la seva afició en un partit discret amb el Masnou que va acabar 1 a 1. El segon entrenador, Jordi Subirà, ha explicat que aquest dissabte rebran el Cardedeu (16:30h) en el darrer partit de la temporada a casa i malgrat que no s'hi juguen res serà molt especial. El tècnic ha avançat que el club ha preparat un acte d'homenatge per quatre quadribarrats que es retiren dels terrenys de joc: Eduard Benedito, Sergi Nogueras, Cristian Pérez i Borja Lozano.

El capità i els seus companys s'acomiaden en l'any del centenari, deixant l'equip a Primera i amb un palmarès on sumen tres ascensos amb el primer equip (dos d'ells consecutius), vencedors en els derbis, un munt de gols màgics i una qualitat humana difícilment irreemplaçable. Jordi Subirà ha fet una darrera crida a l'afició: "aquests jugadors es mereixen el respecte i l'agraïment de la comunitat quadribarrada". Finalment, també ha avançat que Amadeu Coca i Marcos González deixen el club i Víctor Domingo continuarà vinculat únicament com a entrenador del futbol base.

Publicat el 22.05.2023