Ajuntament d'Argentona
Argentona tÚ una taxa del 7,7%, inferior a la mitjana del Maresme i catalana.
atur mes d'abril per municipis

Infografia: Observatori de Desenvolupament Local del Maresme

En el mes d'abril hi havia 477 persones aturades a Argentona, el que representa el 7,7% de la poblaciˇ activa. Si ho comparem amb xifres anteriors, l'atur ha baixat un 2,45% respecte al mes de marš. La xifra encara Ús mÚs positiva si agafem de referŔncia el mes d'abril de l'any passat, ja que el descens d'aquest any Ús del 8,27%.

La taxa d'atur mitjana al Maresme Ús superior a la d'Argentona, ja que arriba al 9,85%, i la catalana al 8,9%. A la comarca, mÚs de la meitat de les persones aturades sˇn dones (57,6%), una t˛nica habitual en els darrers mesos. TambÚ es mantÚ la concentraciˇ de desocupats en el tram d'edat entre 55 i 64 anys, que representen un 38,02%. La baixada de l'atur ha estat comuna en tots els sectors, tot i que en l'agricultura Ús on mÚs s'ha notat.

A escala local, nomÚs ha pujat l'atur en quatre dels trenta municipis de la comarca: El Masnou, Sant Pol, TeiÓ i Tiana. La poblaciˇ amb menys atur Ús Cabrera de Mar amb un 4,54%, i la que tÚ una taxa mÚs elevada continua sent Pineda de Mar, amb un 12,99%.

Publicat el 11.05.2023