Ajuntament d'Argentona

A l'Atzar, club de lectura diversa, activitat literÓria condu´da per la Laura Gßllego, que ens proposa lectures amb un rerefons feminista i de diversitat sexual, amb les quals reflexionar, debatre i mantenir converses

La nova proposta  Ús  Per quŔ ser feliš quan podries ser normal? de Jeanette Winterson

Quan la jove Jeanette Winterson va confessar a la seva mare adoptiva que s'havia enamorat d'una noia va rebre una resposta que la marcaria per sempre mÚs: źPer quŔ ser feliš quan podries ser normal?╗. Aquesta Ús la hist˛ria d'una dona que no es rendeix. La hist˛ria d'un esperit lliure que es va refugiar en els llibres i en la recerca de l'afecte per sobreviure en un mˇn que no acceptava la seva manera de viure.

Llibre de mem˛ries, autobiografia, oda al poder guaridor de la literatura, aquest Ús un text colpidor sobre una infantesa escanyada per una mare autoritÓria i cruel. Una obra impregnada d'un humor ferotge que ens permet acompanyar l'autora en la seva cerca incansable de la felicitat. Reflexiva i generosa, Jeanette Winterson exposa les seves vivŔncies i reivindica l'amor com la millor llar on viure.

Dilluns
26
juny
2023
19h
Lloc Biblioteca Joan Fontcuberta i Gel
Hora 19 h
Durada 1 hora aprox.
Organitza Biblioteca Joan Fontcuberta i Gel
Preu Entrada lliure
Tipus d'acte Literatura