Ajuntament d'Argentona
L'Enotast consisteix a fer un tast de vins del territori DO Alella maridat amb productes locals de proximitat. 

El pròxim diumenge 4 de juny veniu a conèixer els sabors que ens ofereix el Territori DO Alella a través de l'Enotast, una activitat impulsada pel Consorci de Promoció Enoturística del Territori DO Alella

L'Enotast és una activitat de sensibilització i promoció de la cultura vitivinícola del territori de la DO Alella que consisteix a fer un tast de vins de la DO Alella maridat amb productes de temporada i proximitat, en aquesta ocasió de la mà del restaurant argentoní "La Curiosa Thai". El tast és popular i està conduït per un sommelier professional encarregat de donar a conèixer el producte i el lligam amb el territori de manera amena i propera, ja que es dirigeix a un públic local de perfil generalista, no necessàriament iniciat en el tast de vins, però sí interessat a conèixer-los i a gaudir-ne amb activitats diferents.

El tast de vins es durà a terme a partir de les 12:00h, al Saló de Pedra de l'Antic Ajuntament d'Argentona. Les entrades tenen un preu de 8€ i les podeu aconseguir ja a través del web www.enoturismedoalella.koobin.com . En aquesta jornada gastronòmica tastarem els vins "Bouquet d'Alella Blanc" i el "Foranell Pansa Blanca" de Quim Batlle i els acompanyarem amb unes tapes elaborades amb productes locals de proximitat; un padthai vegetarià i una tapa d'arròs saltejat amb curri i pollastre.

Si voleu més informació podeu contactar amb nosaltres a través de l'adreça turisme@argentona.cat o bé trucant al 93 797 49 00.

Resum:

Data: 4 de juny de 2023
Hora: de 12:00h a 14:00h
Lloc: Saló de Pedra de l'Antic Ajuntament d'Argentona (C/ Gran, 61)
Activitat: Tast de Vins del DO Alella
Entrades: https://enoturismedoalella.koobin.com/ 
Preu: 8,00€

Aforament limitat a 25 persones.

 Flyer

Publicat el 18.05.2023