Ajuntament d'Argentona
Els quadribarrats mantenen el lideratge després de guanyar al Molletense (1-2) i aquest dissabte rebran la visita del CE Júpiter que és el segon classificat
Fc Argentona camp Molletense

El Futbol Club Argentona va encetar la fase d'ascens a Primera Catalana amb una victòria per 1 a 2 al camp del Molletense. Sergi Sánchez a la primera part i Cristian Pérez a la segona, van fer avançar els visitants, però a tres minuts pel final va arribar de penal el gol local. En una entrevista a l'A Mig Matí, el segon entrenador, Jordi Subirà, s'ha mostrat satisfet per aquesta estrena triomfadora i ha destacat el treball de tot el grup. En finalitzar la primera jornada d'aquesta fase iniciada amb els punts de l'anterior, se situa líder el FC Argentona (52) seguit del CE Júpiter (44), UD Parc (42), FC Cardedeu (37), UD Molletense (34) i CD Masnou (32). Aquest dissabte (17h) els quadribarrats rebran el CE Júpiter, en un duel futbolístic previsiblement molt interessant entre el primer i el segon classificat que a més és un club històric del futbol català.