Ajuntament d'Argentona
En una entrevista a Ràdio Argentona, Móra explica els motius de la renúncia i fa balanç dels gairebé 12 anys a l'Ajuntament

Dilluns vinent es portaran a ple els pressupostos d'aquest any en una sessió extraordinària on també es comunicarà la renúncia del regidor d'Unitat, Pere Móra. Ahir va passar pel programa 'TikTak' de Ràdio Argentona on ha parlat de la reforma horària i del canvi d'hora però també de la seva dimissió. 

Els motius que han portat Pere Móra a deixar la política municipal és per "tenir una millor qualitat de vida. És tenir més temps per aquelles activitats que em representen una satisfacció. En aquest moment tinc dos fills que encara són petits, una vida familiar satisfactòria i una vida professional que em va molt bé i, per tant, vull dedicar més temps a això", justifica. Móra afegeix que el detonant va ser un tema de salut quan "em van trobar la pressió una mica alta, no és que estigui malalt, però vaig fer la reflexió i era qualsevol moment és bo".

Pere Móra també ha fet balanç dels seus gairebé 12 anys com a regidor de l'Ajuntament d'Argentona. Del que se sent més orgullós és del nou Pla d'Ordenació Urbana Municipal. Tot i això, també admet aspectes negatius durant el seu pas pel consistori i defineix el clima polític com a 'tòxic'.

A part de l'actualitat política, Pere Móra ha estat convidat al programa 'TikTak' per parlar de la Reforma Horària. Aquesta és una iniciativa ciutadana que impulsa canvis horaris perquè puguem gaudir de més llibertat en la gestió del nostre temps i "qualitat de vida". Móra ha explicat que, a Argentona, ja hi ha comerços que van començar a modificar els seus horaris per tal d'adaptar-se a la iniciativa i també destaca canvis a l'ajuntament com per exemple, el canvi d'hora de les reunions o el de les sessions dels plens, que han passat de celebrar-se de les 20h a les 18.30h.

Sobre el canvi d'hora d'aquest cap de setmana per entrar a l'horari d'estiu, Móra no hi està d'acord i és "una altra de les coses que no hi tenen cabuda a la Reforma Horària", explica i opina que "l'estalvi que pot repercutir no compensa a com afecta els infants, persones grans i vulnerables" per adaptar-se al nou horari. 

Publicat el 24.03.2023