Ajuntament d'Argentona
Meritxell Batet, presidenta del Congrés dels Diputats, va donar suport a Susana López a través d'un vídeo
Presentació PSC Argentona - Saló de Pedra

El PSC d'Argentona va presentar, dissabte passat al matí, la seva candidatura a les eleccions municipals del mes de maig en un acte que va omplir el Saló de Pedra. Susana López es va postular com l'alcaldessa que "necessita Argentona" i va fer una pinzellada del que cal millorar i el que proposen els socialistes de cara al 28 de maig. Va assegurar que Argentona "no pot ser el poble que té més de tres-centes famílies sense clavaguerem" o "dels tràmits eterns a l'ajuntament o de les voreres aixecades", sinó que Argentona "ha de ser el poble del Cros, de Clarà, d'una Velcro activa i útil al poble, de la cultura, de les entitats, el poble que tots nosaltres ens mereixem".

En un primer moment, l'acte havia de comptar amb la presència de la Presidenta del Congrés dels Diputats, Meritxell Batet, però finalment no va poder viatjar a Catalunya. Tot i això, va enviar un vídeo amb unes paraules de suport dirigides a Susana López on va agrair que "una dona forta, una dona valenta, un cop més encapçali la candidatura del PSC a Argentona".

A l'acte també van intervenir la número 2 de la llista del PSC a Argentona, Mar Rodríguez, i el número 3, Blai Abelló. Els convidats d'honor van ser l'alcalde de Mataró, David Bote, i la diputada, Elena Díaz, que van destacar els valors i l'empenta de la candidata argentonina.

Susana López va tancar l'acte amb un discurs emotiu, on va donar les gràcies a la família i amics, a les companyes de feina i al seu equip per donar-li suport. La socialista argentonina va acabar demanant el suport dels veïns i veïnes a les eleccions municipals.

Publicat el 20.03.2023