Ajuntament d'Argentona
L'acte inclourÓ la presentaciˇ dels equips i de la nova junta, aixÝ com el partit que disputarÓ el sŔnior masculÝ del LaietÓ contra el lÝder (19:30h)
LaietÓ 2023

Aquest diumenge el Club d'Handbol LaietÓ d'Argentona celebra la presentaciˇ oficial convocant a tots els equips del club al Pavellˇ Municipal (17h). A mÚs de la sessiˇ fotogrÓfica pertinent, tambÚ hi haurÓ parlaments amb el president de la Federaciˇ Catalana d'Handbol, Jaume Fort, el regidor d'Esports, Quim Perejoan, i de la nova junta directiva del club. En una entrevista a l'A Mig MatÝ, el nou president, Josep Maria Escolano, ha explicat que Ús una junta continuista formada per antics membres que sumen experiŔncia per˛ alhora integrada tambÚ per nous membres que aporten energia i propostes noves.

El president s'ha mostrat orgullˇs de l'estat de salut del club i ha destacat la creixent quantitat de jugadors i jugadores de la vila que el formen. TambÚ n'ha remarcat la qualitat esportiva per˛ sobretot ha subratllat la qualitat humana d'aquests esportistes perquŔ assegura que la dedicaciˇ i estima que entreguen al club Ús admirable. Escolano ha assegurat que l'acte estarÓ farcit de sorpreses i servirÓ per fer pinya entre la comunitat laietana, per˛ tambÚ serÓ una oportunitat perquŔ alguns vilatans descobreixin aquest esport i sobretot el tarannÓ del club. Precisament un dels plats forts serÓ l'enfrontament que disputarÓ el sŔnior masculÝ del LaietÓ que Ús tercer contra el lÝder, el Sant Andreu de la Barca (19:30h).

Entrevista amb el president del  Club d'Handbol LaietÓ, Josep Maria Escolano: 


Publicat el 09.03.2023