Ajuntament d'Argentona
Gina Sabadell (Unitat) ha afirmat que el govern “vetllarà” perquè les obres finalitzin el mes d'abril
Gina Sabadell gener

L'alcaldessa (Unitat), Gina Sabadell, ha tornat a demanar disculpes als veïns i veïnes del carrer Josep Soler per l'afectació que els està produint l'endarreriment de les obres d'urbanització. En el seu torn de la Roda Política de gener, ha reconegut que l'ajuntament no ha estat prou diligent a l'hora de respondre les instàncies que han anat presentant els afectats i ha admès que s'haurien d'haver previst solucions per als veïns amb mobilitat reduïda. Ara el govern ha establert un nou cronograma de les obres que estableix que estaran enllestides el mes d’abril. Per tal d'aconseguir-ho, el govern ha establert un “control diari” dels treballs i la companyia ha adoptat el compromís de “posar-hi més recursos”. Tot plegat per “vetllar” perquè les obres finalitzin en aquest nou termini, però després dels diversos contratemps, Gina Sabadell no hi posa “la mà al foc”.

D'altra banda, l'alcaldessa està ultimant la redacció del pressupost 2023 i, de moment, cap grup de l'oposició ha donat suport a la proposta. Sabadell creu que aquesta actitud no és responsable, ja que si no s'aproven els comptes no es podran tirar endavant projectes encallats des de fa anys i que “la ciutadania demana a crits”, com les obres a les urbanitzacions. L'alcaldessa ha afirmat tenir “la consciència molt tranquil·la” perquè ha plantejat un “pressupost correcte”. “Si tot i així no s'aprova, ja no sé què més fer, ja s'ho faran els qui entrin a governar a partir del maig” ha afirmat amb rotunditat.

Finalment, Sabadell també ha lloat la figura de Consol Nogueras, nomenada filla predilecta pel ple de gener. Ha destacat la seva lluita i ha dit que seria necessari que els joves en fossin coneixedors.

Entrevista a Gina Sabadell, alcaldessa (Unitat):

Publicat el 24.01.2023