Ajuntament d'Argentona
Dimecres hi ha prevista una junta de la Companyia d'Aigües
susana López - desembre

El PSC no està satisfet amb les explicacions que va donar el govern en el ple de gener sobre la situació del carrer Josep Soler.  A la roda política de gener, Susana López ha considerat inexplicable que el president de la companyia d'aigües, el regidor Pere Móra, no prengués la paraula al ple per donar explicacions. Ha assegurat que ella les demanarà a la junta de la companyia que hi ha prevista pel dimecres vinent.

Per altra banda, els socialistes van presentar al ple dues interpel·lacions relatives a l'estat de comptes i a la implantació el reglament de la bicicleta. Susana López reconeix que no esperaven bones notícies per part del govern i que, de fet, volien evidenciar davant la ciutadania que l'executiu ja ha tirat la tovallola del mandat.

La regidora també s'ha referit a la discussió sobre el nomenament de filla predilecta per a Consol Nogueras. Està d'acord amb la crítica de Tots per Argentona sobre el fet que el govern va instal·lar la placa de filla predilecta sense que la proposta hagués passat per ple i tampoc s'hagués informat els grups de l'oposició. Així i tot, ha posat l'accent en el fet que durant la discussió cap grup va fer referència a la figura de Nogueras, personatge homenatjat, deixant passar l'oportunitat que constés en acta el perfil d'una dona que va lluitar pels drets de les dones en un context molt difícil.

Publicat el 20.01.2023