Ajuntament d'Argentona
L'exalcalde va estar acompanyat de Jordi Turull, secretari general de Junts
avancem_junts

El secretari general de Junts, Jordi Turull, va beneir dissabte la candidatura d'Avancem Junts Argentona que lidera l'exacalde Eudald Calvo. L'acte de presentació va omplir el Saló de Pedra amb representants comarcals de Junts, simpatitzants i militants locals, però també amb representants d'altres formacions polítiques de la vila. 

Calvo va presentar les cinc persones que l'acompanyaran al capdavant de la candidatura d'Avancem Junts. Entre els primers noms hi ha el de l'actual regidora de govern, Montse Cervantes; també l'advocat urbanista, Sergi Blanco, l'empresari Manel Miranda; i l'argentonina Sandra Cortijo. Tots ells van presentar les principals línies programàtiques que desenvoluparan en el futur programa electoral. Entre les principals propostes destaquen polítiques per a reactivar el mercat de lloguer, el replantejament de la poda de l'arbrat i un increment de la plantilla de la policia local. 

L'acte el va tancar Jordi Turull, secretari general de Junts, que va destacar l'actitud i l'aptitud d'Eudald Calvo per a ser alcalde. "L'Eudald ja ha demostrat què sap fer. Podria quedar-se a casa, però té el compromís i la valentia per tornar-hi", va assegurar. 

Publicat el 19.12.2022