Ajuntament d'Argentona
La cap de Tots per Argentona assegura que prioritzaran la plaça de Vendre i la primera fase de la remodelació de la Velcro
Montse Capdevila - febrer

La biblioteca no serà el projecte prioritari de Tots per Argentona si tornen al govern. En el seu torn d'entrevista a l'emissora municipal, Montse Capdevila ha explicat que l'actual projecte no suscita prou consens i que cal treballar-lo més. En canvi, Tots per Argentona consideren que els projectes prioritaris per al proper mandat han de ser la plaça de Vendre i la primera fase de la remodelació de l'antiga fàbrica Velcro. 

Capdevila diu que la biblioteca anirà fent els seus passos i, en aquest sentit, considera positiu que s'hagi aprovat la creació d'una comissió de seguiment del projecte formada per partits polítics. Pel que fa a un possible canvi d'ubicació de l'equipament, assegura que la seva formació ja no se'l planteja.

Per altra banda, Capdevila també s'ha referit a les ocupacions. Ha explicat que, tot i abstenir-se en la moció proposada per Junts per Catalunya, cal lluitar contra les ocupacions i donar suport als veïns que han de patir molèsties per aquest fenomen. Al mateix temps, lamenta que el govern no ha fet polítiques d'habitatge en aquest mandat i avança que el seu grup promourà la creació d'habitatge a través de cooperatives.

Publicat el 15.12.2022