Ajuntament d'Argentona
La regidora també defensa que la lluita contra les ocupacions il·legals i la promoció de l'habitage han d'anar paral·leles
susana López - desembre

La cap de llista del PSC d'Argentona, Susana López, es posa al costat del govern per fer una empenta al projecte de la biblioteca d'Argentona. En aquest sentit, ha contestat les crítiques del regidor del Partit Popular, Fran Fragoso, que es queixava del cost i les dimensions de l'equipament. López li ha recordat que les dimensions de l'edifici no les decideix l'Ajuntament, sinó que les marca la normativa i que, si no es respecten, la biblioteca d'Argentona no podrà optar a subvencions ni podrà entrar a formar part de la xarxa de biblioteques de la Diputació. López també valora positivament la creació d'una comissió de seguiment del projecte de la biblioteca integrada pels grups municipals. Considera que aquest organisme contribuirà a millorar el projecte i permetrà la integració d'elements patrimonials de Can Doro i Cal Guardià.  

Per altra banda, el PSC va ser l'únic grup que va donar suport a la proposta que va fer Junts per Catalunya al ple de desembre,  reclamant més eines normatives per lluitar contra les ocupacions il·legals molestes. La regidora lamenta que els altres grups no volguessin admetre que cal donar suport als veïns que pateixen la proximitat d'edificis ocupats. Al mateix temps, López ha criticat que el govern reclamés focalitzar el debat entorn l'accés a l'habitatge, tenint en compte que no s'han desenvolupat polítiques locals en aquest àmbit durant el mandat.

Publicat el 14.12.2022