Ajuntament d'Argentona
ACiS ha organitzat el joc del pessebre amagat, un sorteig per Instagram i un cap de setmana -17 i 18 de desembre- farcit d'activitats.
ACiS campanya Nadal

Als carrers de la vila ja es comença a notar l'arribada de Nadal amb la instal·lació dels llums, l'encesa dels quals serà el divendres 2 de desembre. Un dia abans, dijous dia 1, Argentona Comerç i Serveis (ACiS) donarà el tret de sortida a la campanya de Nadal amb diverses activitats a l'agenda. La primera és un joc per trobar el pessebre amagat, similar al que l'entitat va fer per Sant Jordi. Els participants hauran de trobar les figuretes als aparadors dels comerços associats i així entraran en un sorteig que tindrà lloc el 23 de desembre. Hi haurà tres premis d'un val de 50 € per comprar als establiments de l'entitat. També de l'1 al 23 de desembre ACiS farà una campanya d'Instagram en la qual sortejarà un telèfon mòbil d'última generació.

D'altra banda, el cap de setmana del 17 i 18 de desembre estarà farcit d'activitats amb paradetes de Nadal, la visita del pare Noel i una passejada de gegants entre altres. A més, diumenge es podrà fer cagar el Tió i durant tot el cap de setmana hi haurà un trenet del comerç que sortirà de l'Avinguda Puig i Cadafalch. Tot plegat també comptarà amb la dinamització d'unes "senyores molt particulars".

Entrevista a Maria Gómez, presidenta d'ACiS, Maite Sànchez, dinamitzadora, i Anna Jurado membre de la junta, al programa TikTak:

Publicat el 29.11.2022