Ajuntament d'Argentona
La cobla "Maricel" interpretarÓ les sardanes en un concert que comptarÓ amb l'esbart dansaire "Mestres del Gai Saber" i la Colla Sardanista "Mare Nostrum"
Amics del Ball

Aquest divendres (20.30h) La Sala acollirÓ el concert de sardanes per la Cobla Maricel que interpretarÓ totes les peces del CD "Sardanes d'Argentona" editat pels Amics del Ball d'Argentona. DesprÚs de cinc anys de recerca, l'entitat va aconseguir recopilar un total de 9 sardanes relacionades amb Argentona, 7 inspirades en la vila i dues fetes per l'argentonÝ Jaume Abril i Carbonell. En una entrevista a l'A Mig MatÝ, la presidenta dels Amics del Ball, Maria Soler, i un dels integrants de l'entitat, Joan Ramon, s'han mostrat molt ilĚlusionats i han destacat que Ús una oportunitat ˙nica per tots els argentonins i els amants de les sardanes.

El concert tambÚ comptarÓ amb l'actuaciˇ de l'esbart dansaire "Mestres del Gai Saber", que farÓ el "Ball de l'Homenatge" que segons han apuntat els organitzadors, te una semblanša amb l'aurresku basc. La "Colla Sardanista Mare Nostrum" oferirÓ una mostra de "punts lliures", modalitat de sardana nova que demana joventut, iniciativa, imaginaciˇ, coordinaciˇ de grup i fons fÝsic per fer de la dansa un espectacle. Les entrades per al concert i el CD es poden comprar al Casal de la Gent Gran els matins d'11 a 13h i de 17h a 19h de la tarda, aixÝ com el mateix dia a les taquilles de La Sala. 

Entrevista amb Maria Soler i Joan Ramon, membres dels Amics del Ball:

Publicat el 23.11.2022