Ajuntament d'Argentona
La cobla "Maricel" interpretarà les sardanes en un concert que comptarà amb l'esbart dansaire "Mestres del Gai Saber" i la Colla Sardanista "Mare Nostrum"
Amics del Ball

Aquest divendres (20.30h) La Sala acollirà el concert de sardanes per la Cobla Maricel que interpretarà totes les peces del CD "Sardanes d'Argentona" editat pels Amics del Ball d'Argentona. Després de cinc anys de recerca, l'entitat va aconseguir recopilar un total de 9 sardanes relacionades amb Argentona, 7 inspirades en la vila i dues fetes per l'argentoní Jaume Abril i Carbonell. En una entrevista a l'A Mig Matí, la presidenta dels Amics del Ball, Maria Soler, i un dels integrants de l'entitat, Joan Ramon, s'han mostrat molt il·lusionats i han destacat que és una oportunitat única per tots els argentonins i els amants de les sardanes.

El concert també comptarà amb l'actuació de l'esbart dansaire "Mestres del Gai Saber", que farà el "Ball de l'Homenatge" que segons han apuntat els organitzadors, te una semblança amb l'aurresku basc. La "Colla Sardanista Mare Nostrum" oferirà una mostra de "punts lliures", modalitat de sardana nova que demana joventut, iniciativa, imaginació, coordinació de grup i fons físic per fer de la dansa un espectacle. Les entrades per al concert i el CD es poden comprar al Casal de la Gent Gran els matins d'11 a 13h i de 17h a 19h de la tarda, així com el mateix dia a les taquilles de La Sala. 

Entrevista amb Maria Soler i Joan Ramon, membres dels Amics del Ball:

Publicat el 23.11.2022