Ajuntament d'Argentona
La desena edició tindrà lloc del 30 de setembre al 2 d'octubre i hi haurà vint-i-set espectacles
presentació Sense Portes

El festival Sense Portes arriba enguany a la seva desena edició i per celebrar-ho s'han programat més espectacles que mai. En total hi haurà vint-i-set propostes culturals de diverses disciplines i de companyies d'Argentona, d'arreu de la comarca però també d'altres països europeus. Així ho han explicat avui l'alcaldessa, Gina Sabadell, el regidor de cultura, Àngel Puig, el tècnic de cultura, Joan Chaves i un representant del col·lectiu Sense Portes, Xavier Ametller –Notxa- durant la roda de premsa de presentació del festival.

La majoria d'espectacles seran gratuïts tot i que n'hi haurà dos de pagament per les seves "necessitats tècniques". Es tracta de "The Frame" de la Companyia Eléctrico 28 i "Mà Solitud", de la Companyia Miquel Albà. En els dos casos, les entrades valdran 4 euros i les podreu comprar a partir del 23 de setembre a entrades.argentona.cat. També hi ha un tercer espectacle, "Laberint Striptease" de la Companyia Roberto G. Alonso, que serà gratuït, però necessitarà reserva prèvia, ja que es farà a La Sala. Podeu consultar tota la programació a festivalsenseportes.cat.

Com cada any, el Col·lectiu Sense Portes també organitza el premi Pom d'Or al millor espectacle, de votació popular, i es podrà fer en paper o bé a través d'un codi QR. A més, durant els tres dies del Sense Portes, es podrà veure l'exposició "Ullades", del grup de fotografia d'Argentona i ubicada a la Plaça de Vendre i el Mirador de les escaletes de l'Església.

Una altra de les novetats és que durant el Sense Portes també hi haurà l'Argentast, la fira de gastronomia local i cervesa artesana. Serà al carrer Bernat de Riudemeia i al pati del Centre Parroquial i estarà amenitzat per espectacles de ball, acrobàcies i música.

L'alcaldessa s'ha mostrat "orgullosa" de la visibilitat externa que el festival dona al municipi i el regidor de cultura, Àngel Puig, ha destacat que el festival no pretenia ser un referent de les arts de carrer, però s'hi ha acabat convertint.

Roda de premsa de presentació del desè festival Sense Portes:

Publicat el 19.09.2022