Ajuntament d'Argentona
TindrÓ lloc diumenge de 10 h a 20 h i comptarÓ amb activitats culturals molt diverses
Viver d'Argentona

Fotografia: elviverdargentona.cat

DesprÚs de dos anys d'aturada, torna la festa de la mare de DÚu del Viver. Les instalĚlacions estaran obertes des de les 10 h i fins a les 20 h. Al llarg de tot el dia, hi haurÓ activitats culturals comenšant per la missa a les 11 h, una ballada de sardanes a cÓrrec de la Cobla Palafolls a les 12 h i la presentaciˇ del fotollibre "Brians: mujeres invisibles" amb l'artista Marta FÓbregas a les 13 h. Al migdia l'activitat s'aturarÓ tot i que els assistents podran fer un mos a les foodtrucks quŔ hi haurÓ instalĚlades.

Per˛ una de les activitats mÚs emotives, segons Maria Budˇ, responsable de projectes de la Fundaciˇ Setba, es durÓ a terme a les 16 h. Es tracta del taller familiar "Natura Ús cultura" que impartirÓ Shakira Mercader, una jove que l'any passat estava ingressada al centre ITA de la vila i que va realitzar aquest mateix taller com a alumne. Segons Budˇ, a partir d'aquesta activitat va decidir reprendre els seus estudis artÝstics. El taller de diumenge tÚ places limitades i la inscripciˇ es pot fer a info@fundaciosetba.org

A les 17 h, l'empresari Pere Font presentarÓ el llibre "La Riera" amb poemes de Dario Olaortua i obres de l'artista Miquel Arnau. La celebraciˇ finalitzarÓ amb el concert de Sant Pau Rhum Band.

Entrevista a Maria Budˇ, responsable de projectes de la Fundaciˇ Setba:

Publicat el 16.09.2022