Ajuntament d'Argentona
Tindrà lloc diumenge de 10 h a 20 h i comptarà amb activitats culturals molt diverses
Viver d'Argentona

Fotografia: elviverdargentona.cat

Després de dos anys d'aturada, torna la festa de la mare de Déu del Viver. Les instal·lacions estaran obertes des de les 10 h i fins a les 20 h. Al llarg de tot el dia, hi haurà activitats culturals començant per la missa a les 11 h, una ballada de sardanes a càrrec de la Cobla Palafolls a les 12 h i la presentació del fotollibre "Brians: mujeres invisibles" amb l'artista Marta Fàbregas a les 13 h. Al migdia l'activitat s'aturarà tot i que els assistents podran fer un mos a les foodtrucks què hi haurà instal·lades.

Però una de les activitats més emotives, segons Maria Budó, responsable de projectes de la Fundació Setba, es durà a terme a les 16 h. Es tracta del taller familiar "Natura és cultura" que impartirà Shakira Mercader, una jove que l'any passat estava ingressada al centre ITA de la vila i que va realitzar aquest mateix taller com a alumne. Segons Budó, a partir d'aquesta activitat va decidir reprendre els seus estudis artístics. El taller de diumenge té places limitades i la inscripció es pot fer a info@fundaciosetba.org

A les 17 h, l'empresari Pere Font presentarà el llibre "La Riera" amb poemes de Dario Olaortua i obres de l'artista Miquel Arnau. La celebració finalitzarà amb el concert de Sant Pau Rhum Band.

Entrevista a Maria Budó, responsable de projectes de la Fundació Setba:

Publicat el 16.09.2022