Ajuntament d'Argentona
Els socialistes acusen el regidor Pere Móra de fer públic un informe confidencial de la Companyia d'Aigües
susana lópez - ple de maig

Susana López, cap de llista del PSC, ha passat avui per la roda política i s'ha mostrat molt contrariada per la discussió que es va generar entorn la Companyia d'aigües d'Argentona en el darrer ple. Considera que el president de la companyia, el regidor Pere Móra, va "traspassar una línia, no només moral i ètica, sinó que pensem que també legal", quan va parlar d'un informe sobre un presumpte cas d'assetjament dins l'ens. La regidora assegura que aquests processos són confidencials i que Móra, "ha fet públic part d'aquest expedient que encara no està resolt ni comunicat a les parts". López afirma que el PSC i el regidor afectat, Josep Arenas, estan estudiant si emprenen accions legals. A banda de lamentar aquest conflicte, López també reiterat avui la crítica al baix nivell d'inversions que porta a terme el govern.

Susana López també ha criticat al Partit Popular. Assegura que no ha vist mai Fran Fragoso assistir al Consell del Museu del Càntir i li recrimina que vulgui prendre decisions sobre la Fira Argillà sense tenir informació ni parlar amb els membres del Consell.

D'altra banda, el PSC d'Argentona ha fixat la data de l'11 d'octubre per celebrar l'assemblea en la qual votaran el nom del seu candidat o candidata a l'alcaldia. Ara per ara, Susana López és l'únic nom que hi ha sobre la taula i assegura que el seu grup ja està treballant per tornar al govern municipal l'any vinent.

Entrevista a Susana López, cap de llista del PSC:

Publicat el 15.09.2022