Ajuntament d'Argentona
Fran Fragoso vol unificar ArgillÓ i la Festa Major, i tambÚ reclama un compromÝs pels grans projectes
fran fragoso - maig 22

RÓdio Argentona ha reprŔs avui la Roda PolÝtica amb el regidor i cap de llista del Partit Popular, Fran Fragoso. Els populars arrenquen el curs amb una nova imatge a les xarxes socials i el lema “Feina i Fets”. La formaciˇ vol que aquest tarannÓ propositiu tambÚ es vegi als plenaris municipals i, per aquest motiu, Fragoso va presentar dues mocions al ple de setembre. Tot i que, finalment, les va acabar retirant.

En la primera mociˇ, Fragoso insistia, com ja ha fet en anteriors ocasions, que haver separat la Fira del CÓntir de la Festa Major ha estat un error. Fragoso creu que el resultat econ˛mic, tant pels paradistes com per la resta de comerciants d'Argentona, Ús decebedor i no entÚn que el govern en faci una valoraciˇ positiva. “Estarem vivint en pobles diferents”, afirma. Els altres grups municipals van retreure a Fragoso que no haguÚs proposat tornar a unificar les festes al Consell del Museu del CÓntir, antic patronat. Tot i defensar que el Ple Ús l'espai on s'han de prendre les decisions, el regidor popular es va avenir a retirar la mociˇ, presentar-la al Consell del Museu i a tornar-la a portar al ple d'octubre.

Fragoso va presentar una segona mociˇ d'urgŔncia en la qual instava tots els partits a comprometre's a tirar endavant “els projectes importants”. Fragoso la va acabar retirant a peticiˇ dels grups municipals i de la secretÓria del consistori per l'ambigŘitat del text i la manca de concreciˇ. AixÝ i tot, en l'entrevista polÝtica el popular ha dit que qui volia entendre'l ho podia fer i s'ha compromŔs a tornar a presentar el text concretant els quatre projectes que cal desencallar.

Entrevista al cap de llista del PP, Fran Fragoso:

Publicat el 13.09.2022