Ajuntament d'Argentona
El Consell ha avançat el primer atorgament per donar seguretat a les famílies

El curs escolar ha començat avui amb una llum d'alerta encesa, el Consell Comarcal del Maresme ha fet públic que les sol·licituds d'ajuts de menjador escolar han augmentat un 12,4% respecte l'any passat. Per aquest motiu, el consell està accelerant la revisió de les sol·licituds i ja ha fet un primer atorgament per valor de 6.254.385,67 euros, una quantitat que supera en un 4,5% l'atorgada a inicis del curs passat.

En concret, el Consell Comarcal del Maresme ha rebut 11.751 sol·licituds d'ajuts de menjador escolar i ja n'ha resolt 9.348 (el 79,55%) de les quals, 7.600 han estat concedides i 1.748 denegades per diferents factors, sent el més destacat la superació del llindar de renda màxim establert a les bases de la convocatòria. En aquests moments, hi ha 2.339 sol·licituds en estudi, ja que s'han detectat diferents incidències en la documentació que cal presentar.

Pel que fa a les sol·licituds denegades, les famílies que no estiguin d'acord amb la resolució poden presentar una reclamació fins al 2 de novembre mitjançant una instància genèrica a la seu electrònica del Consell Comarcal. També del 6 de setembre al 31 d'octubre s'atendrà presencialment les famílies a les dependències del Consell Comarcal del Maresme (Plaça Miquel Biada 1 de Mataró) els dimarts, dijous i divendres de 9 h a 13.30 h.

Publicat el 05.09.2022