Ajuntament d'Argentona
Les actuacions es concentraran als escenaris de Can Doro, plaça Nova i escola Argentona
música de FM

El retorn dels concerts sense cadires ni control d'aforament és una de les novetats més esperades de la Festa Major. Qui tingui ganes de treure's l'espina clavada per dos anys de pandèmia tindrà moltes oportunitats per fer-ho als diferents escenaris que es muntaran a l'escola Argentona, la plaça Nova i Can Doro.

Els concerts arrencaran el dia 2, amb el ritme de la Cia Banda Street Grove, que recorrerà els carrers del centre de la vila, sortint de la plaça Nova. Posteriorment, l'Escola Bernat de Riudemeia acollirà un vespre de gòspel i Clara Peya tancarà la nit, novament a la plaça Nova, amb la gira ‘Perifèria’. Dimecres obriran foc els esperadíssim Always Drinking Marching Band. La nit boja es mourà a ritme d’Hotel Cochambre i tancaran la nit la Banda Neon.

El dia 4, Sant Domingo, hi haurà sons per a tots els gustos, ballada de sardanes, concert de Clara Gispert, actuació de l’Orquestra Montgrins i punt i final amb la Clarence Bekker Band i Dj Surda a l'escenari de Can Doro. Divendres hi haurà doble proposta amb Alidé Sans, a Can Doro, i Mala Vida, a l'escenari de la plaça Nova.

Finalment, els concerts de Festa Major es tancaran dissabte amb un tastet variat de sardanes amb la Cobla la Bisbal Jove i una cantada amb la coral Llaç d'amistat. També hi haurà concert a Can Doro amb Contrablues i Sabor de Gràcia estrenarà l'himne del centenari del Futbol Club Argentona tancant la nit a la plaça Nova.  

La proposta musical de Festa Major no s'acaba aquí, Garrinada té el seu propi cartell que omplirà de ritme el pati de l'Escola Argentona.

Publicat el 29.07.2022