Ajuntament d'Argentona
El govern presentarà una moció en suport al Correllengua en el pròxim ple
Laura Gállego ple maig

En el ple municipal del pròxim dilluns el govern presenta una moció amb la intenció que "sigui aprovada amb el màxim de consens possible" segons Laura Gállego, regidora de Mitjans de Comunicació, Transparència, Joventut i Igualtat, feminismes i LGTBI. Es tracta de donar suport al Correllengua, un seguit d'actes reivindicatius de la llengua catalana que enguany està dedicat a l'escriptor Joan Fuster amb motiu del centenari del seu naixement.

La regidora creu que "aquest any és més important reivindicar el Correllengua i la defensa de la llengua catalana" perquè "portem uns mesos i malauradament uns anys, que la llengua està atacada pels quatre costats". Gállego assegura que hi ha una "retallada dels drets lingüístics del país" i per això cal fer una defensa "explícita" del català.

Amb aquesta moció, el govern vol donar suport als actes del Correllengua, però també "a les iniciatives que surten de la ciutadania i la societat civil organitzada". I és que després d'uns anys en què no se celebrava a Argentona, enguany es recuperen les activitats en defensa de la llengua catalana.

Entrevista a Laura Gállego, regidora de Mitjans de Comunicació, Transparència, Joventut i Igualtat, feminismes i LGTBI:

Publicat el 30.06.2022