Ajuntament d'Argentona
L'alcaldessa, Gina Sabadell, anuncia que no es pot utilitzar material pirotŔcnic a menys de 500 metres d'una zona boscosa.
petard

L'Ajuntament d'Argentona prohibeix tirar petards i coets a menys de 500 metres d'una zona boscosa per tal d'evitar incendis. Així ho va anunciar l'alcaldessa, Gina Sabadell, primer a través d'un BAN municipal, i després a l'entrevista d'anàlisi del ple. Sabadell concreta que "això és les urbanitzacions, Madà, Can Barrau... És bona part del municipi que estem a menys de 500 metres". A més, el consistori també prohibeix fer fogueres per la revetlla de Sant Joan, excepte la que organitza el mateix Ajuntament a Can Doro. L'alcaldessa demana responsabilitat a la ciutadania i "no posar en risc un fet tan greu com seria un incendi".

A banda d'aquestes mesures per reduir el risc de focs al bosc, Gina Sabadell també ha comunicat que en les zones on es poden tirar petards, es limita fins a les dotze de la nit "per respecte a les persones sensibles i els animals". A més, les festes i revetlles es podran celebrar fins a les dues de la matinada per respectar el descans dels veïns.

Publicat el 22.06.2022