Ajuntament d'Argentona
Dijous es tallarà la carretera entre el Cros i el nucli urbà perquè pugui arribar la flama
Flama Canigó Burriac Runners

S'acosta Sant Joan i no pot faltar la tradicional arribada de la Flama del Canigó, que encendrà la foguera de Can Doro. Com ja és habitual, els encarregats de portar la flama seran el Grup de Muntanya d'Argentona. 

Susanna Castellà, una de les organitzadores de l'arribada de la flama, ha explicat a l'A Mig Matí que demà al migdia marxen en furgoneta al Canigó. Després, aniran en bici, ja amb la flama, fins a Prats de Molló, i des d'allà la portaran fins al Cros. Castellà destaca que van acompanyats d'un cotxe amb música i que, per tant, la baixada de 170 quilòmetres "és molt divertida". 

La flama arribarà dijous a les sis de la tarda a la Plaça Blas Infante del Cros. Aquest any la policia tallarà la carretera des del Cros fins al nucli urbà per qui vulgui veure l'arribada del Grup de Muntanya i acompanyar-los fins a la Plaça Nova. Castellà convida tothom a participar-hi, sigui corrents, en bici o caminant a velocitat ràpida, i afirma que "el bonic de la flama del Canigó és que es pugui repartir entre el màxim de gent possible". 

A tres quarts de set de la tarda, a la Plaça Nova, els tabals dels Diables acompanyaran la comitiva fins a Can Doro, on es deixarà la flama per encendre la foguera de Sant Joan.  

Entrevista amb Susanna Castella, del Grup de Muntanya d'Argentona:

Publicat el 21.06.2022