Ajuntament d'Argentona
Montse Capdevila creu que modificar l'organigrama és clau per garantir l'execució dels projectes municipals
montse capdevila - ple de maig

La cap de Tots per Argentona, Montse Capdevila, apunta la necessitat de reorganitzar l'Ajuntament per tal de millorar el grau d'execució dels projectes municipals. Capdevila considera que sense fer canvis en l'organització municipal serà molt difícil dur endavant totes les inversions previstes.

Per Montse Capdevila l'organigrama municipal és massa horitzontal i això no permet que hi hagi lideratges interns que assegurin el desenvolupament dels projectes plantejats. Per la regidora la situació és especialment urgent a l'àrea de Serveis Territorials.  

Sobre altres qüestions de ple, Capdevila considera que cal abordar l'incivisme dels amos de gossos primer amb pedagogia i, després amb sancions. A més, Tots per Argentona considera necessari modificar l'ordenança de tinença d'animals perquè també inclogui l'obligatorietat de netejar els orins dels animals. La regidora admet que és difícil perseguir els infractors, però que cal intentar-ho.

Per altra banda, Tots per Argentona continua exigint al govern que els doni resposta a les al·legacions que van presentar al projecte d'enderroc de l'antiga fàbrica Velcro. Capdevila recorda que la revista Cap de Creus va fer públic, en un reportatge, que el govern estimava part de les al·legacions i aturava l'enderroc. La regidora es queixa que la informació es fes pública en un mitjà, però que ells no tinguin resposta oficial.

L'entrevista amb Montse Capdevila la podeu tornar a escoltar després d'aquest informatiu i, si voleu, la podeu recuperar sencera a radioargentona.cat. Demà tancarem la roda política de juny amb la visita de la cap de llista d'Unitat i alcaldessa d'Argentona, Gina Sabadell.

Publicat el 20.06.2022