Ajuntament d'Argentona
Els regidors Josep Arenas (PSC) i Bernat Calvo (Junts per Catalunya - Argentona) durant la celebració del Ple Ordinari de juny

Aquest matí ha passat pels micròfons de la ràdio el cap de llista de Junts per Catalunya Argentona, Bernat Calvo. La seva oposició a la incorporació del romanent ha estat el més destacat de la conversa.

Recordem que el ple de juny va aprovar la incorporació de tres milions tres-cents mil euros per a dur a terme, sobretot, inversions. Doncs bé, Junts per Catalunya Argentona considera que aquesta utilització del romanent de tresoreria suposa una modificació "extrema" del pressupost.

Per altra banda, avui Bernat Calvo s'ha referit al debat sobre les deposicions d'animals al carrer. El tema va sortir al ple de juny arran d'una interpel·lació del PSC que demanava saber quantes sancions s'havien imposat,  a propietaris de gossos, per aquesta qüestió.

Davant l'evidència que és molt difícil enxampar "in fraganti" a les persones infractores,  Bernat Calvo proposa elaborar un cens d'ADN dels gossos d'Argentona. D'aquesta manera, a partir de l'anàlisi de les deposicions, es podria localitzar els amos incívics i sancionar-los.


Publicat el 16.06.2022