Ajuntament d'Argentona

El sots-25 del CBA, que ja ha aconseguit l'ascens a tercera catalana, s'ha proclamat sots campió de Barcelona. Aquest segon lloc els dona el bitllet per a disputar la final a 4 de Catalunya, que es farà el proper cap de setmana a Esparraguera. 

El sots-25 masculí s'ha proclamat sots campió de Barcelona després de guanyar a les semifinals per 54 a 73 al Sant Martí. A la final, els argentonins van perdre per 53 a 49 després d'un ajustat partit contra el Sant Antoni – Poble Sec. Pol Federico, un dels jugadors del sots-25, explica que "tot el partit va estar frec a frec, però al final la balança es va decantar cap al rival".        

Ara, el sots-25 es prepara per a l’última competició de la temporada: la final a 4 de Catalunya, que es disputarà aquest cap de setmana a Esparraguera. Es veuran les cares a la semifinal amb la Unió Girona Maristes. Si passen a la final, s'enfrontaran amb el guanyador del partit entre el Sant Antoni i La Vall d'en Bas. Pol Federico destaca que "l'objectiu de la temporada, pujar a tercera, ja està complert", però diu que encaren el torneig amb ganes de posar "la cirereta al pastís". 

Entrevista a l'A Mig Matí amb Pol Federico, jugador del sots-25: 

Publicat el 08.06.2022