Ajuntament d'Argentona

Es recorda que no està permesa la circulació per l'illa de vianants entre les 4 de la tarda i la mitjanit els dies feiners, i durant tot el dia els festius

El proper dimarts 7 de juny entrarà en funcionament la segona pilona automàtica, situada a l'encreuament entre els carrers Bernat de Riudemeia i Barcelona, de regulació del pas de vehicles a l'illa de vianants a l'entorn de la plaça Nova, carrer Gran i plaça de Vendre.

La pilona s'activarà en les franges horàries en què funciona l'illa de vianants:

  • Dies feiners de 4 de la tarda a mitjanit
  • Dies festius les 24 hores

L'accés es limita exclusivament a urgències i vehicles de serveis i seguretat, així com aquells veïns i veïnes, propietaris o llogaters dels trams de carrer que conformen l'illa de vianants que, per circumstàncies especials o necessitat, requereixin accedir amb vehicle a la zona. L'Ajuntament d'Argentona ha facilitat durant aquestes setmanes un comandament per poder regular el pas per aquest punt on s'hi ha instal.lat la pilona i un adhesiu especial per a la identificació del vehicle.

L'illa de vianants és una iniciativa que ha permès pacificar aquesta zona del centre urbà, alhora que ha ampliat els espais per a la trobada, la relació i l'esbarjo de la ciutadania, afavorint també al sector comercial i la restauració.

Cliqueu damunt el mapa per ampliar

illa de vianants

Publicat el 03.06.2022