Ajuntament d'Argentona
Junts proclama Eudald Calvo candidat a l'alcaldia d'Argentona per a les eleccions del 2023
eudald_entrevita juny

Eudald Calvo serà l'alcaldable de Junts a les municipals del 2023. La candidatura de Calvo va ser l'única que es va posar sobre la taula, dilluns passat, a l'assemblea local i aquesta la va aprovar per unanimitat. Posteriorment, dimecres la Comissió Territorial Municipal del partit va donar-li el vistiplau definitiu. 

El mateix Calvo ha explicat el camí que l'ha portat a ser alcaldable de Junts a Ràdio Argentona, en la primera entrevista que concedeix a un mitjà des que va dimitir ara fa dos anys. El llavors alcalde d'Unitat, es va veure forçat a plegar després de reconèixer, a través d'un missatge a les xarxes, haver tingut “actituds impròpies” anys enrere. Ara considera que no va gestionar bé aquells comentaris i que va ser víctima d'un “allau de falsedats” per part dels mitjans de comunicació.

Eudald Calvo està decidit a passar pàgina de tot el que va envoltar la seva dimissió i torna a la política perquè "em van quedar coses per fer i crec que puc ser útil". Després de quinze anys militant a la CUP, ara serà el candidat d'una formació que ell mateix considera “hereva de la vella Convergència i Unió”. Calvo justifica el salt ideològic assegurant que no hi ha tantes diferències entre el que defensen uns i altres.  

Calvo torna a la palestra política amb la voluntat de treure un bon resultat i governar si és possible. Davant l'escenari de possibles pactes només traça la línia vermella davant el Partit Popular, donat que considera Junts una formació “netament independentista”. Finalment, pel que fa al seu projecte polític per Argentona, apunta que cal començar millorant el funcionament de l'ajuntament, desencallar els grans projectes pendents i cohesionar el centre amb els veïnats. 

Publicat el 03.06.2022