Ajuntament d'Argentona
El sènior femení del CBA juga un partit clau a casa contra el Barça B
sènior A

Foto: CBA

El sènior femení del CBA juga aquest diumenge un partit fonamental per poder continuar lluitant per mantenir-se a primera catalana una temporada més.

Les de Susanna Portabella no ho tenen fàcil per mantenir la categoria: hauran de guanyar el Barça B de 19 punts i la setmana que ve al Martinenc per 22 punts. L'entrenadora del sènior es mostra confiada de fer un gran paper aquest diumenge a casa i té clara quina és la clau: arriscar. "Tenim ganes i il·lusió, mentre tinguem opcions lluitarem fins al final", diu. Portabella assegura que els cal "fer les coses bé en defensa, arriscar en atac i tenir una mica de sort i encert". 

De moment, no vol mirar més enllà del partit d'aquest diumenge, on el sènior arriba amb només 7 jugadores amb fitxa del primer equip. Hauran de comptar amb el reforç de les jugadores del sènior B, que permetran que hi hagi un mínim de rotació. 

El partit serà diumenge a les cinc de la tarda al pavelló d'Argentona. Portabella recalca que el suport de l'afició és més important que mai perquè "ens ajuda molt a nosaltres, però també posa molta pressió sobre l'equip rival". 

Entrevista amb Susanna Portabella: 

Publicat el 20.05.2022