Ajuntament d'Argentona
La regidora del PSC insta el govern a crear una taxa per fer ús del punt de recàrrega
susana lópez - ple de maig

Susana López, cap del grup municipal del PSC, considera un "escàndol" la gratuïtat del punt de recàrrega de vehicles elèctrics. Així ho va deixar palès en el ple de maig i ara, a l'entrevista política de Ràdio Argentona, ha insistit que cal crear una taxa municipal que per fer ús del servei. Malgrat que aquests punts són gratuïts a la majoria de municipis, com a mesura per incentivar la renovació del parc automobilístic i l'ús d'energies netes, López assenyala que els veïns que estan utilitzant el punt d'Argentona tenen un alt poder adquisitiu i, per tant, no se'ls hauria de regalar l'energia. "Entrant al ple hi havia un Tesla aparcat. Que paguem l'energia algú que es pot permetre un cotxe de 120 mil euros és una presa de pèl".  

En canvi, el PSC es va posar al costat del govern en el ple de maig a l'hora de defensar que els preus de la piscina municipal elimini la diferència entre els usuaris que són d'Argentona i els que no ho són. López considera que els discursos dels grups que volen mantenir aquesta discriminació són "reaccionaris" i argumenta que si Mataró optés fer el mateix amb els seus serveis municipals, els argentonins hi sortirien perdent.

Finalment, sobre el compte enrere per a les eleccions municipals que s'han de celebrar d'aquí a un any, la regidora socialista ha explicat que després de la renovació de càrrecs que ha fet el PSC, caldrà esperar fins al mes de novembre per a designar el candidat o candidata a l'alcaldia. Ella ja ha admès que es postularà novament per ocupar el càrrec. 

Publicat el 12.05.2022