Ajuntament d'Argentona
Qui vagi a comprar amb carmanyola, oueres, bosses de malla o pots de vidre tindrà descomptes
mercat setmanal

Aquest divendres l'Ajuntament torna a activar la campanya de reducció de residus "Mou-te pel zero". Aquesta vegada, s'hi podrà participar durant el mes d'abril al mercat setmanal dels divendres. 

Anna Alonso, tècnica de Promoció Econòmica, explica que l'objectiu de la campanya és "reduir els residus que generem amb la compra diària". Per això, totes aquelles persones que vagin a comprar amb carmanyola, ouera, pots de vidre o bosses de malla petita tindran premi. Se'ls entregarà una targeta i cada botiga on es compri atorgarà un segell. Quan es tinguin quatre segells, es farà un descompte de 2,50 € a la propera compra. 

D'altra banda, el primer divendres de maig es farà un sorteig de lots de productes entre les persones que hagin participat en la campanya. Els lots, explica Alonso, "són caixes de fruita i verdura, iogurts, pollastre o un assortit d'olives", entre d'altres. 

Els segells es podran aconseguir els divendres 8, 22 i 29 d'abril i el dijous 14. A més, Alonso avança que de cara al mes de maig ja estan preparant una campanya per a fomentar el comerç just. 

Entrevista a Anna Alonso: 

Publicat el 06.04.2022