Ajuntament d'Argentona
La regidora de Joventut, Laura Gállego, explica el canvi d'ubicació de l'espai jove del Cros a les antigues escoles del barri
escoles

Moviments als equipaments municipals del barri del Cros.  Ja fa uns mesos, la gent gran de l'entitat s'havia quedat sense local després que l'Ajuntament es negués a pagar l'increment del preu del lloguer que ocupava l'entitat. En aquell moment el consistori es va comprometre a buscar un nou espai de lloguer al barri, però finalment s'ha optat per una altra solució. A partir d'ara, l'entitat de gent gran del Cros s'ubicarà al local de l'espai jove, mentre que aquest servei es traslladarà a les antigues escoles del barri.

Recuperar un equipament desaprofitat

Amb aquest canvi, a partir de dimecres vinent, les antigues escoles del Cros passaran a acollir el projecte de mentors. La regidora de Joventut, Laura Gállego, explica que aquests canvis aniran acompanyats d'una millora del trajecte entre el barri i les escoles. 

El nou espai jove obrirà portes dimecres vinent amb l'activitat de mentors. Després de Setmana Santa és previst que entrin en funcionament l'espai de suport educatiu i el Servei d'Orientació d'Àmbit Comunitari (SOAC), dues eines vinculades al Pla Educatiu d'Entorn. També arrencaran noves activitats i tallers dirigits als joves, organitzats per Joventut.

La regidora reconeix que el moviment d'equipaments suposa un gran canvi, tenint en compte que les antigues escoles estan lluny del barri, però insisteix en la intenció de millorar el camí i els serveis. A més, els infants i joves no hauran de fer el trajecte sols. Cada dia, les educadores del servei acompanyaran als joves, des de l'escola del Cros, fins al nou espai.

Publicat el 25.03.2022