Ajuntament d'Argentona
L'actuació s'està duent a terme per fases i en trams de carrer per tal de minimitzar les afectacions als veïns i a la mobilitat

Aquesta setmana s'han reiniciat els treballs de reurbanització del carrer Josep Soler amb la demolició del paviment situat entre el carrer Bernat de Riudemeia i les escales del carrer Carrasco i Formiguera.

En les darreres setmanes s'ha avaluat amb la companyia elèctrica quins seran els treballs de soterrament de les línies afectades per l'obra. També s'aprofitarà aquesta important intervenció per eliminar les línies aèries de telecomunicacions en alguns trams del carrer.

La reurbanització del carrer preveu la creació d'una plataforma única i de prioritat per als vianants, a més de la renovació de la xarxa de clavegueram, la instal.lació d'un col·lector d'aigües pluvials i la substitució de les canonades d'aigua. Així mateix, es redimensionarà la rotonda que connecta el carrer Josep Soler i la plaça Lluís Companys, per tal de millorar la circulació i la fluïdesa de la conducció per aquest punt.

Les obres, que es prolongaran diversos mesos al llarg d'aquest 2022, aniran produïnt petites afectacions i interrupcions en el trànsit en els trams on s'hi estigui treballant. 

Publicat el 20.01.2022