Ajuntament d'Argentona
El portal www.argentona.cat augmenta un 34% els resultats de l'any anterior

El web municipal de l'Ajuntament d'Argentona www.argentona.cat va registrar al 2021 un total de 2,95 milions de visites, unes 750 mil més que al 2020, que representa un increment d'un 34%. Amb 107.200 usuaris únics que al llarg de l'any passat van adreçar-se en alguna ocasió al portal municipal, el web va registrar el seu rècord amb quasi 10.000 visites al passat 4 d'agost, coincidint amb la Festa Major i la Festa del Càntir.

Els canvis que s'han dut a terme en el disseny i reorganització de la pàgina en els darrers dos anys han tingut com a resultat una millor navegació i accessibilitat, que s'ha traduït també en un augment de les visites i una millor experiència en la cerca i visualització de la informació per part dels usuaris. Una de les darreres modificacions ha estat la creació d'un segon menú principal que permet accedir directament a alguns serveis o pàgines, i també un apartat d'enllaços més populars, que també es pot trobar a la pàgina d'inici.

La situació sanitària ha tingut de nou una incidència notable, situant la pàgina especial www.argentona.cat/coronavirus com una de les seccions més visitades del web, però també ha impulsat la gestió online i els tràmits telemàtics. L'apartat de notícies, que va oferir al 2021 un total de 819 informacions, o l'agenda, continuen liderant la llista de seccions més consultades.

Altres canals de comunicació

Pel que fa a les xarxes socials corporatives, cal destacar en especial l'augment d'un 30% dels seguidors a la xarxa Instagram www.instagram.com/ajargentona i també el notable creixement del canal de l'Ajuntament a YouTube www.youtube.com/AjuntamentArgentona. Facebook concentra el gruix de les visites que arriben al web des de les xarxes socials, amb el 86%.

Pel que fa als dispositius, es consolida l'ús dels dispositius mòbils per visitar i consultar el web municipal, ja que pràcticament 7 de 10 usuaris ho fan des del telèfon mòbil o una tauleta.

També el 2021 es van impulsar algunes novetats pel que fa als canals de comunicació de l'Ajuntament amb la ciutadania, amb la posada en marxa d'un app www.argentona.cat/app que permet accedir de manera més ràpida i senzilla als continguts del web i els serveis municipals, rebre notificacions i també alertar d'incidències.

I des de l'estiu passat s'edita també una agenda municipal mensual, per tal que els serveis i equipaments municipals, així com les entitats i associacions del municipi, puguin fer difusió i promoció de les seves activitats. 

Publicat el 10.01.2022